OVER GEORGIES

Gezond, snel, en bovenal lekker eten of af te halen of thuis te laten bezorgen…

Dat is GEORGIES!

Food Plate

Het is een terugkerend dilemma: wat ga ik eten? Hoe kan ik het ook gezond en lekker maken? En hoelang ben ik er mee bezig? Je kiest voor de gemakkelijke uitweg: eten bestellen. Je hebt echter geen zin om weer ongezond friet of pizza te bestellen…

Maar waarom kan dat gemakkelijke bord fastfood niet gezond zijn? Hier bij Georgies bewijzen we dat het wel degelijk kan! Bij ons moet je zijn als het gaat om gezonde, snelle en vooral lekkere maaltijden. Als klap op de vuurpijl werken we tenslotte ook nog het liefst met lokale producten en ingrediënten!

Daarom is ons motto niet voor niets;

Good food for a good mood!
OVER GEORGIES

GEORGIE is de naam, gezond, SNEL, en bovenal lekker eten.

Georgies is het (geesteskindje van Sjors, onze eigenaar & chef. Het idee voor het restaurant ontstond tijdens zijn afstudeerproject. Hij merkte dat veel mensen, vooral van zijn eigen generatie, moeite hadden om een gezonde maaltijd te bereiden en hun toevlucht namen tot het eten van fastfood. Sjors is er van overtuigd dat fastfood ook gezond kan zijn. Hij bracht het concept op smaak en met een mix van de juiste ingrediënten begon hij Georgies.

De passie en aandacht voor kwalitatief eten tegen een eerlijke prijs staan bij Sjors hoog in het vaandel, evenals het werken met lokale producten en ingrediënten.

Georgies Chef Sjors
Team georgies

Ontmoet het GEORGIES team. Ieder van ons gedreven en BEKWAAM om jou in een goed humeur te krijgen met onze GEORGIES gerechten.

Team Georgies Chef Sjors Heil

Eigenaar & chef

Sjors Heil

Team Georgies Assistant Cook & Courier Ellen Veldhuijzen

Assistent & bezorger

Ellen Veldhuijzen

GEORGIES IN BEELD

Krijg een inkijkje bij GEORGIES Maastricht. Niet alleen ons eten ziet er GOED uit, kijk maar eens rond terwijl wij voor je KOKEN.

georgies menu cooking serving

Achter Georgies' schermen...

Chef Sjors serveert de food that makes you feel good!

georgies menu val dieu salad zoom

So cheesy...

Wie smelt er niet van onze Val Dieu salade!

Georgies Menu Codfish

Oh my cod...

Georgies kabeljauw, wat een vangst!

georgies menu chicken salad zoom

Chicks love it...

Onze klassieke ceasar salade!

Georgies FAQ

Wil je meer weten? Bekijk dan nu onze MEEST GESTELDE VRAGEN (FAQ) of neem contact met ons op.

WAAROM DE NAAM ‘GEORGIES’?

Georgie is de pakkende Engelse vertaling van de Nederlandse naam ‘Sjors’, de naam van onze eigenaar en chef-kok. Hij bedacht de naam omdat het – uiteraard – zijn eigen restaurant is en zowel in het Nederlands als in het Engels pakkend klonk. De echte oorsprong van de naam dankt hij echter aan zijn moeder die hem vroeger ‘Georgie’ noemde als bijnaam.

HOE ZIT HET MET VOEDSELALLERGIEËN?

Georgies is zich terdege bewust van het feit dat er veel mensen zijn met een vorm van voedselallergie. We hebben veel ervaring met allergievriendelijk koken en voldoen aan de allergenenwetgeving. Het enige wat u hoeft te doen is ons hiervan op de hoogte te stellen en wij zorgen ervoor dat het aan uw behoeften voldoet. Last but not least hebben we zelfs een glutenvrij menu!

WAAROM KAN IK GEEN TAFEL RESERVEREN BIJ GEORGIES?

Georgies is een zogenaamde ‘ghost kitchen’ (spookkeuken). Het betekent dat Georgies zich vooral richt op afhaal en bezorgen en daarmee de klassieker ‘sit and eat’ op de achtergrond laat. Desalniettemin hebben we in ons restaurant aan de Akersteenweg wel een aantal tafels, maar het is simpelweg niet onze core business om je ter plaatse te bedienen. In de toekomst zijn we echter van plan om bij Georgies één (of twee) lange tafels neer te zetten, zodat je gemakkelijker met andere klanten kunt praten en je nog eerder in een goed humeur kunt komen!

WAAR KAN IK MIJN AUTO PARKEREN?

U kunt aan de voorzijde van Georgies parkeren. Wanneer je vanuit het centrum van Maastricht richting de snelweg rijdt, ga je rechtdoor en neem je de eerste afslag na het viaduct naar de ventweg om er te komen.

HOE IS GEORGIES TE BEREIKEN MET HET OPENBAAR VERVOER?

Kijk op 9292.nl voor de meest recente reisinformatie. Bushalte Akersteenweg, Heer, bevindt zich recht tegenover het restaurant.

WAT ZIJN DE OPENINGSTIJDEN VAN GEORGIES?

Wij zijn geopend van dinsdag t/m zondag van 14.00 tot 22.00 uur. Af en toe zijn we echter ‘on the road’ om ons eten ergens anders te bereiden. Volg onze socials voor de meest recente openingstijden-updates.

WAAROM GEBRUIK MAKEN VAN LOKALE PRODUCTEN EN INGREDIENTEN?

Georgies werkt altijd het liefst met lokale producten en ingrediënten. We willen je de beste gerechten serveren en ervoor zorgen dat de gebruikte ingrediënten zo vers mogelijk zijn. Wij gebruiken de beste producten die de regio te bieden heeft. Dat is niet alleen lekker & gezond, maar geeft ons ook de mogelijkheid om seizoensgebonden gerechten te bereiden. Bovendien kunnen we door het gebruik van lokale producten de (voedsel)verspilling tegengaan en onze impact op het milieu minimaliseren.

Neem contact op

GEORGIES GOOD FOOD

GEORGIES GOOD FOOD

GEORGIES GOOD FOOD